Αρχική Σελίδα

Komeno(Beijing)International Trading Co.Ltd Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Το Komeno έχει κατασκευάσει και έχει παράσχει τα λιωμένα μεταλλεύματα για τις πυρίμαχες ύλες, λειαντικά (που αποστεώνουν & που ντύνονται), ανατίναξη και η προετοιμασία επιφάνειας, το επίστρωμα, η ρίψη ακρίβειας, η αντι-ολίσθηση, το MEDIA φίλτρων κ.λπ. Komeno έχουν τους φούρνους ηλεκτρικών τόξων μας, μέγεθος που βαθμολογεί τους εξοπλισμούς, εγκαταστάσεις πλύσης, μαγνητικό περιεχόμενο που αφαιρεί τις εγκαταστάσεις και το χημικό και φυσικό εργαστήριο ανάλυσής μας για να σιγουρευτούν ότι τα προϊόντα μας προσαρμόζονται στο διάφορο διεθνές πρότυπο και τις προσαρμοσμένες απαιτήσεις. Τα κύρια προϊόντα είναι λιωμένη αλουμίνα (λιωμένο οξείδιο αλουμινίου, τεχνητό κορούνδιο) και καρβίδιο του πυριτίου (Black&Green) για τις πυρίμαχες ύλες και τα λειαντικά.

Τα υλικά μας είναι με την καλή χημική διανομή ικανοποιημένων, λεπτών μορίων, υψηλό Cleaness, λίγη σκόνη και το μαγνητικό περιεχόμενο. Το ακολουθώντας σύστημα προϊόντων και QC στις πρώτες ύλες receival, η παραγωγή μας και η συσκευασία εξασφαλίζουν την καλύτερη ποιότητα.

Μεταλλεύματα παρεχόμενα: Τα λιωμένα μεταλλεύματα όπως την καφετιά λιωμένη αλουμίνα, άσπρο λιωμένο alumin, ρόδινη λιωμένη αλουμίνα, μαύρη λιωμένη αλουμίνα, Zirconia ελίωσαν την αλουμίνα, ενιαία Monocrystalline) λιωμένη αλουμίνα κρυστάλλου (, συνοπτική αλουμίνα, μαύρο καρβίδιο του πυριτίου, πράσινο καρβίδιο του πυριτίου Άλλο λειαντικό

ή μέσα φυσήματος όπως τις χάντρες γυαλιού, γρανάτης, συνθετικός κρυόλιθος Άλλα πυρίμαχα μεταλλεύματα όπως το λιωμένο αργιλικό άλας ασβεστίου, Tap-hole τον άργιλο, που πυροβολούν τη λάσπη, Recarbonizer, το βωξίτη, τον άργιλο κ.λπ. καολίνη.

Πρότυπα: Κίνα ΜΒ, Ansi της Αμερικής, Ιαπωνία JIS, Ευρώπη FEPA και ο διεθνής ISO.

1. F8-F220, F280-F1500 για τα συνδεμένα λειαντικά, ανατίναξη και στίλβωση

2.P8-P220 για τα ντυμένα λειαντικά

3.01mm, 13mm, 35mm, 58mm, 00.2mm, 00.5mm, 100mesh, 325mesh για τις πυρίμαχες ύλες Τα μεγέθη πλέγματος, μικρό ταξινομούν άλλα άλλα μεγέθη   σύμφωνα με το αίτημα πελατών.

4.Calcined λιωμένη αλουμίνα (μέση & υψηλής θερμοκρασίας), δεύτερη τάξη BFA, χαμηλό νάτριο WFA, Bamarc WFA, πρόστιμα συλλεκτών σκόνης   BFA, WFA, καρβίδιο του πυριτίου.

 

Κίνα Komeno(Beijing)International Trading Co.Ltd Εταιρικό Προφίλ 0Κίνα Komeno(Beijing)International Trading Co.Ltd Εταιρικό Προφίλ 1Κίνα Komeno(Beijing)International Trading Co.Ltd Εταιρικό Προφίλ 2

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Διεθνής εμπορική Co. Komeno (Πεκίνο), ΕΠΕ επικεφαλής τέταρτο στο Πεκίνο ενώ εγκαταστάσεις που βρίσκονται στην πόλη Luoyang, επαρχία Henan, το κέντρο παραγωγής των πυρίμαχων υλικών και των λειαντικών. Ο προκάτοχος της επιχείρησης έχει ασχοληθεί με την παραγωγή του καφετιού κορούνδιου για περισσότερο από 20 έτη. Η παραγωγή του άσπρου καρβιδίου κορούνδιου και του πυριτίου είναι περισσότερο από 10 έτη, και έχει την πλούσια εμπειρία παραγωγής και αγοράς στη βιομηχανία. Καταλαβαίνουμε επίσης τα προϊόντα και τις απαιτήσεις πρώτης ύλης του πελάτη. Στη βιομηχανία τροχών άλεσης, η βιομηχανία πυρίμαχου τούβλου, η άμορφη πυρίμαχη βιομηχανία, η βιομηχανία αμμόστρωσης έχει την πλούσια εμπειρία αγοράς και διατηρεί τις καλές σχέσεις επικοινωνίας με τους πελάτες στους σχετικούς τομείς. Είμαστε δεσμευμένοι να επιτρέψουμε υψηλοί - ποιοτικό κορούνδιο, καρβίδιο του πυριτίου και άλλα λειαντικά και πρώτες ύλες τα πυρίμαχα υλικά, λειαντικά, αμμόστρωση, ρίψη ακρίβειας, μεταλλουργικό iron-making και άλλες βιομηχανίες. Η επιχείρηση ενσωματώνει την κατασκευή και τις πωλήσεις, και έχει την πλούσια εμπειρία παραγωγής και την τελική εμπειρία πωλήσεων για να παρέχει σε σας τα επαγγελματικά προϊόντα και τις υπηρεσίες.

Komeno(Beijing)International Trading Co.Ltd Komeno(Beijing)International Trading Co.Ltd Komeno(Beijing)International Trading Co.Ltd
1 2 3
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Εισαγωγέα

Εξαγωγέας

Μάρκες : KMN

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~200

Ετήσιες πωλήσεις : 2000000-6000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2015

Εξαγωγή pc : 50% - 60%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Komeno(Beijing)International Trading Co.Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Komeno(Beijing)International Trading Co.Ltd Πιστοποιήσεις